piatok 15. januára 2016

Coats overload - Colorful winter



Postrehli ste už náš najnovší editoriál na Fashion map? 
Ak nie, tak si môžete prezrieť fotky aj tu na mojom blogu. Chceme vám ukázať, aká zábavná a farebná môže zima vlastne byť. Nejde len o nudné farby, ale o hravé strihy, zaujímavé farebné kombinácie a jedinečnosť. Vybrali sme tri rôzne slovenské dizajnérky, ktoré
svojou tvorbou už rozdielnejšie ani nemôžu byť. 
Veď posúďte sami :) Ktorý je váš favorit?

Do you think that winter is a boring season where it´s imposible to be stylish? Then let me show you our three talented slovak designers, whos coats are fresh and original. The first one is Barbora Kubičková with her colorful and oversized collection called King size. Let´s have fun and let colors enter your wardrobe. The second one is Petra Kubíková with her stripes in black and white or green and black. You won´t be overlooked with them for sure. An lastly our favorite slovak brand We are not sister with colored coats, that will warm you up the whole cold season. So, which one is your favorite?

Models: Diana, Kate (exit mm)


*****Fashion designer: Barbora Kubičková - King Size collection*****

Kolekcia Bašky Kubíčkovej s názvom King size sa vracia do obdobia detstva, kde bolo všetko pre nás nadrozmerné a my sme sa cítili v tom prostredí naozaj malinký. O tom svedčia aj oversized kabáty, ktoré sú materiálovo príjemné a strihovo veľmi zaujímavé. Taktiež treba spomenú aj originálnu potlač, ktorú dizajnérka zostavila z vlastných fotiek. 







Kto sa napriek všetkému nevie zrieknuť nesmrteľnej farebnej kombinácie čierno-bielej, tak si určite zamiluje kabáty od Petry Kubíkovej. Lineárne pásiky dodajú aj v šedom období ten správny šmrnc a nepochybne zaujmete svoje okolie. Peťka patrí k novým talentom na módnej scéne a svedčí o tom aj fakt, že si na Fashion LIVE! 2015 odniesla cenu Fresh dizajnér!








Slovenská zabehnutá značka We are not sisters pozostávia z ´nie´ sesterkého dua návrháriek a ich nová kolekcia prekypuje teplými farebným odtieňmi a ženskými strihmi. Ak túžite po kvalite a zaujíma vás aj z čoho sú šaty vyrobené, či odkiaľ materiál pochádza, ste na správnom mieste. Prírodné produkty a transparentná výroba je tu prvoradá. Oblečenie sa mení s vami, pretože ste to práve vy, kto mu vytvára charakter. 





2 komentáre: