utorok 12. januára 2016

Back in past and away from reality


Nikdy som si nemyslela, že sa raz ocitnem na takomto mieste. A bolo to prekrásne. V ateliéri, kde sa vyrábajú husle, violončela alebo basové violy. V miestnosti to prekypovalo starožitnosťami a tak som neodolala a po fotení som poprosila o fotečky aj sebe :) Mala som na sebe aj
babkin klobúk a sveter, ktoré mi darovala takže som aj zapadala heh. Moje vlásky už žial momentálne ružové nie sú, ale tak aspoň spomienka bude. Alebo niekedy zas do budúcna. Ďakujem taktiež Maťovi za krásne fotky. Onedlho zverejním editoriál aj z oficiálneho fotenia s modelkou :)

Have you ever been at a place where violins are made? I never thought that i would visit such place but all i can say is, that it was really beautiful. The old atmosphere there was  no joke and i fell in love with it. Thats why i asked Maťo to make me this stunning photos for a memory. :)

Make-up, model: Mischel double W (me)
Designer skirt: Silvia Zrebna
hat, sweater- from my grandma :*





4 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj sa vám vydarili tie fotky ... aj tieto, aj tie s modelkou, je to krásne miesto a a Maťom sa super fotí, ty si krásna a úžasne šikovná, takže nieje o čom :)

    OdpovedaťOdstrániť