utorok 6. marca 2012

Marni for H&M

Ahojte! Mám na vás takú otázku, teda skôr aby ste mi poradili. Zajtra idem s Kamilom a Bekou na VIP pre Marni for H&M a z celej kolekcie ma najviac zaujali práve tieto dva límčeky. A problém je v tom, že kúpiť si chcem iba jeden. Premýšľala som, že čierny je neutrálnejší a hodí sa k viac veciam ale zas na druhú stranu biely mi vynikne na tmavých veciach ktorých mám v skrini požehnane.... Asi uvidím naživo, ktorý ma osloví, ale aj vaše názory ma zajímajú :) Moc sa na zajtra teším, beriem aj foťák tak snáď aj nejaké fotky výjdu. A vyvetrám môjho Havrana! (nový modro-čierny fake kožuch ) Majte sa na dnes krásne ;)

TRANSLATION: Hellou! I have one question for you. I´m going tomorrow to look Marni for H&M VIP and i really love this collars from this collection. But i can´t decide which of them i should buy, black or white? It´s true that i can add the black one to more outfits, but the white one would look gerat on dark clothes, and i have many of them in my wardrobe.. What do you think? :) I will take my cameta too so i hope that i can take som photos tomorrow. See yaaaaa!

14 komentárov:

  1. Viac si myslím,že je využiteľnejší práve biely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OMG! I want them so badly! I'd go with white as well! It makes bigger statement and would go really well with any dark color clothes!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no tak mne sa viac páči čierny, ale záleží to od toho, ako budú vyzerať v skutočnosti samozrejme :D som zvedavá, ako sa rozhodneš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. biely :)

    http://www.karissaworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeee..dufam,že si to stihnes este precitat! vecer sa vidime nazivo :DD cool!:))) maj sa krasne zatial! S.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj ja tam budem na VIPke ;)) a tiež sa mi tie golieriky velmi páčia, ale viac ten biely..plánujem si ho asi aj kúpiť ak bude naživo dobrý :) takže podla mna biely je krajší ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mě se víc líbí bílý, ale tak černý taky není špatný :)

    OdpovedaťOdstrániť