streda 18. januára 2012

....I wanna show you, Something that you never seen......

GIVEAWAY HERE / TU !

Niekedy mám proste nálady, zoberiem šminky a čmáram kade tade a všelijak. Už som dlho nebola v agentúre líčiť, ale utorok idem konečne do ateliéru. Vrátili sa mi aj spomienky na moje krátke vlasy, čo som mala pred cca 2 rokmi. Vypadala som asi jak na týchto fotkách čo som dnes pofotila :) Poviem vám neboli s nimi žiadne problémy :D A bonus 2 pesničky, ktoré mi nejdú z hlavy ♥  See yaa 




19 komentárov:

  1. Umělecké!!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wuuuuaaaa, tak toto je skvelé skvelé skvelé!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. TOTO je ono! Viac make up fotiek! ;) Chceme vidieť tvoju maskérsku kreativitu...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vážně krásné ....tip na video jak to udělat? hm? nebo aspon tip s jakou magickou tuškou/fixou/tekutýma linkama se to dá vyčarovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. malovala som to tekutou ocnou linkou s uplne tenulinkym ohybnym steteckom. ale odporucila by som na toto aj tekutu fixku-ta je pevnejsia a aj lepsia na manipulovanie, urcite nie ceruzku na oci, ta neurobi take tenke a presne linie, teda aspon ja s nou nerobim rada linky :) ja som si to nakreslila cca do 10 minut, treba sa s tym vyhrat este aby boli na kazdej strane rovnake vytvory ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. <3 nádherne nalíčená!
    Ja myslím, že dlhé... :) ktoré podľa nálady takto schováš pod klobúčik, lebo vieš..z dlhých krátke nejako urobíš..ale z krátkych dlhé nie ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Je to super, ta první fotka! Já si teď tež furt hraju, že mám krátké vlasy :) Ale stříhat se nemůžu, kvůli tančení bych měla mít dlouhé...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Juu, takhle ti ty vlasy hrozne slusej!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. podla mna by sa ti hodili take az uplne na chlapca:))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow! úplne skvelé fotky. a tie vlasy ti seknú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Wonderful make-up! Wonderful Sarah! Thanks for sharing, Ive never heard about her before. Now I am enjoying her music in YouTube. :)

    OdpovedaťOdstrániť