piatok 27. januára 2012

From my work as vissage artist and fashion stylist - Indian girl

GIVEAWAY HERE / TU

Vždy som vám spomínala a aj teraz niekedy napíšem, že som Image-maker a idem do agentúry líčiť a stylovať na fotenia bookov. Veľmi ma to baví a som rada, že som si spravila certifikát nato a je zo mňa vizážistka a módna stylistka :) Tak som si povedala, že sa budem s vami deliť o fotky, ktoré mám zatiaľ v portfóliu. Na fotkách je moja najlepšia kamarátka Simonka, ktorá mi robila modelku ešte minulé leto pri mojich záverečných skúškach na kurze.
Čelenku a náhrdelník som robila ja ako DIY, bol aj v poste TU dávno minulý rok :)

vizáž a styling- ja
fotky- Janka
modelka - Simonka

TRANSLATE: I always mentioned to you that im going as a vissage artist and fashion stylist to work on photoshoots for models and they books. I really like this job and i thought that i will share some of my photos i have in my portfolio from this work. :)On this photos is my best friend Simonka. This photos were shoot last year in summer when i had my exams at the agenture and she was my model. The feather headband and necklace was made by me like a DIY, you can see it HERE in my old post. 

visage and styling- me
photos by Janka
model- Simonka





Prosím nekopírujte a nezverejňujte fotky bez môjho súhlasu, ďakujem :) 
Please do not copy or post this photos without my permission, thank you :) All rights reserved.

15 komentárov:

  1. krásné , vymyslela jsi to skvěle!!
    a kamrádka je krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bože super to je :) si skvelá!

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to takové zvláštní, ale pěkné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. myslim ze fotograficka praca to trochu zhodila dalo by sa to krajsie rozohrat ale styling velmi zaujimavy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vau. žasnem. úplne dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. môžem sa spýtať o aký kurz ide? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o kurz Image-maker v La provocateur :)

      Odstrániť
    2. to som chcela počuť, pretože tiež uvažujem, ale nenašla som o tom veľa informácií z "ľudu" aby som vedela posúdiť či mi to za tie peniaze naozaj stojí ... teda oplatí sa? :)

      Odstrániť
    3. podla mna sa oplati :) ja som sa naucila vela aj o make-upe, ale hlavne musis mat ty cas sa aj sama ucit ze pomimo. ja si este chcem urobit kurz v Prahe smer- styling

      Odstrániť
    4. no tú prahu som tiež brala do úvahy - aj sa mi viac pozdáva, ale BA je bližšie, tak aspoň pre začiatok :) to že to musím aj pomimo brať vážne s tým úplne rátam, to je ako so všetkým môže ma ktokoľvek niečo naučiť pokiaľ to nechcem sama pestovať tak sa to ani nevykvitne :) ... ak by ti to nerobilo problém a nevadilo, že sa ti tu takto rozpisujem, nemohla by si o Image-maker niečo bližšie napísať - taký zhruba priebeh, čo všetko ti to dalo a tak? :) resp. spraviť nejaký voľný názorový článok k tomum alebo ak už nejaký máš a prehliadla som ho, tak ma aspoň naň prelinkuj O:)

      Odstrániť
    5. vobec mi nevadi ze sa rozpisujes :) nazorovy clanok som este nerobila o tom kurze ale mozes si ma pridat na fb medzi priatelov a kludne ti o tom popisem. Som tam ako Mischel Warenits

      Odstrániť