utorok 8. marca 2016

The ones that will never leave


Niet nad kúsky vo vašom šatníku ktoré milujete pre ich nadčasovosť a zároveň jedinečnosť. 
Mám teraz obdobie keď sa zbavujem vecí ktoré sú síce pekné, ale nenosím ich a len ležia v poličkách dlhé mesiace bez toho aby som sa na ne vôbec pozrela. Aj preto ma nájdete na blížiacich sa burzoblšákoch :) Kto bol, našiel ma aj v túto marcovú sobotu. 
Neviem ako vy, ale ja mám pocit že až prehnane riešim farebné kombinácie v tom zmysle čo sa hodí aj k farbe vlasov :D 
Aj preto teraz u mňa vládne skôr neutrálne obdobie v podobe šedých, čiernych a bielych odtieňov do ktorých občas švacnem šmrncové pastelové. Farbu na vlasoch nemám novú ak sa čudujete, tá už sa mení sama a vôbec netuším čo bude ďalším krokom. 
Úžasne čierne šaty od Silvii Zrebnej s veľkým, a hlavne vysokým rozparkom, je v podstate použiteľné aj ako megadlhé tričko. 
No a príjemný priam až vatovo mäkučký kabátik od Barborky Kubíčkovej je môj favorite kúsok v skrini, ktorý má svoje nenahraditeľné miesto. Top kúsky od top dizajnérok s ktorými vždy nesmierne rada spolupracujem <3

There are always some favorite pieces in our wardrobes that you would never get rid of. One of them are this two special ones from my favorite slovak fashion designers. The long minimalistic black dress is from actual collection by Silvia Zrebna and could be used as a dress or a really long t-shirt because of the high placket hole. And honestly black never dies, at least for me. The gray coat on top ióf it is made by Barbora Kubičková and is a part from her collection King size. It´s absolutely soft and stylish at the same time. 
It has a special place in my wardrobe. 


Photography: Martin Tomečko (facebook, webpage)Black dress: Silvia ZrebnaGray coat from collection King size by Barbora Kubičkovámodel, makeup: Mischel double W(me)






4 komentáre: