utorok 9. februára 2016

MAD by Maťa Ďurikovič - collection UNI lookbook


Neuveriteľná skúsenosť a perfektný team! :) Inak sa ani tento colab nedá nazvať. Dizajnérka Maťa Ďurikovič študuje na Všvu a poprosila ma či by som jej nenafotila lookbook pre kolekciu UNI, a kedže sa mi jej veci veľmi páčili tak sme
sa hneď dohodli. Plyšové kožúšky, pre mňa očarujúca kryštalizácia pripomínajúca zimné obdobie a v neposlednom rade, moje obľúbené pastelové farby. Neviem ako vy ale mne pri pohľade na tieto kúsky odevu prišli na um maľby talentovanej Dominiky Žákovej. Proste detaily, ktoré sú na prvý pohľad úplne rozdielne krásne do seba zapadli a vytvorili úplne iný a nový vizuál. Celý lookbook nadväzuje na editoriál, ktorý ešte len príde :) Máte sa načo tešiť!

This was one of the best experiences i had while i did a photoshoot with an amazing dream team. Fashion designer Maťa Ďurikovič is a student at Všvu in Bratislava and she asked me, if i would make her a lookbook for her new collection called UNI. I really liked her clothes, so i immediately said yes and put together this visual. I don´t know about you, but when i first saw this pastel colored fur coats they reminded me of paintings by Dominika Žáková. It´s really beautiful how two different things perfectly fit together and made a new visual. The continuation of this lookbook will be a editorial i will release soon :) Look forward to it!

Photography, MUAH, Art direction: Mischel double W (me)
Fashion designer: MAD by Maťa Ďurikovič
Styling: Zuzana Laučíková (Nemám čo na seba)
Paintings by Dominika Žáková
Models: Romi (Mix mm), Nataly (M management), Marek
Assistance and special thanx to Martin Tomečko















2 komentáre: