streda 4. novembra 2015

Secondhand: NOSENÉ - When fashion helps


Uponáhľaný svet módy má mnoho negatív, ale aj v dnešnej dobe sa dá práve pomocou módy pomáhať. Zrodila sa skvelá myšlienka a tak vznikol Pop Up second- hand s názvom NOSENÉ, ktorý nájdete kúsok od Michalskej brány v príjemnom prostredí. Je útulný a má naozaj príjemnú atmosféru, určite odporúčam sa tam ísť pozrieť!

Ja som si obchodík ihneď obľúbila aj preto, že veci sú dôkladne vyberané a voňavé, vo výbornom stave. Narozdiel od iných sekáčov, že áno. A čo sa cení najviac je, že každým zakúpeným kúskom prispejete aj na dobrú vec. 10% z ceny putuje na pomoc týraným ženám a vďaka úžasným holkám , ktoré prišli s týmto nápadom, sa tam tie peniažky aj naozaj dostanú.


Oslovili ma, že či by som nezostavila práve moju kolekciu z obľúbených vecí, ktoré som v second-hande NOSENÉ našla. Všetky veci nájdete TU a sú na predaj, ak sa vám niečo páči neváhajte, lebo je možné, že sa to vypredá rýchlosťou blesku. Z každého kúsku je totiž len jeden jedinečný. Ja som si napríklad už  hneď pri fotení uchmatla ten krásny tmavo fialový kabát na zimu. A Milujem ho! Ak budete v Starom meste Bratislavy a pôjdete okolo, určite sa zastavte. 










2 komentáre:

  1. ten kabát je fakt krásny a aj ten klobuk vyzerá geniálne, neviem teda či je to len na fotke, ale mám pocit ako by mali rovnakú farbu ...či? no pekné kúsky si vybrala a je rozhodne skvelé, keď sa takýmto spôsobom cez módu pomáha. Tiež opracujem na podobnom projekte, ale ešte je len v plienkach, takže moc o tom ešte hovoriť nechcem, tak len dúfam, že sa mi tiež podarí... lebo pomáhať treba a pomáhať cez niečo čo človeka baví je pocit na nezaplatenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne!!!! ten fialový kabátik je božský + fotky sú nádherné no zaľúbila som sa do tohto postu :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť