nedeľa 4. októbra 2015

Hana Frišonsová - MBPFW SS16 - Backstage


Predposledný backstage z fashion weeku v Prahe, na ktorý som sa mala možnosť pozrieť bol u dizajnérky Hany Frišonsovej. Fotila som pre Fashion MAP, tak ste pravdepodobne videli už dávnejšie fotky aj tam :) Kolekcia patrila k tým najfarebnejším čo som videla a skate-park, kde v sobotu celý deň prebiehali prehliadky, dodal skvelú jedinečnú atmosféru. Mňa zaujali
extravagantné doplnky a aj make-up. Celkovo sa s kolekciou dá skvelo vyhrať. Či už na bežné nosenie, kde skombinujete kúsky s minimálnejšími aby vynikli alebo aj na crazy fotenia editoriálov. Veď posúdte sami ;)
Another backstage post from Prague fashion week with SS16 collection from designer Hana Frišonsová. This was one of the most colorful ones that were presented on fashion shows. The skate-park as location was a perfect match to give out a great atmosphere with the peaces of this collection. Interesting details and makeup was a part of the whole visual. I think you can play with this collection in real life in combination with minimal clothes, as well like in crazy editorials. 

Photography: Mischel double W (me)
Fashion designer: Hana Frišonsová













1 komentár: