utorok 18. februára 2014

My Art corner

Vo svojej tvorbe veľmi rada stvárňujem portréty, to ste si možno už aj všimli.:) Už sa mi veľa-krát stalo, že som v mhd alebo v meste zahliadla tak zaujímavých ľudí, že som mala chuť vytiahnuť skicár a hneď kresliť. Dnes sa chcem s vami podeliť o moju kresbu Bonnit-S ktorú som nedávno dokončila. 
Do budúcna chcem na blogu zverejňovať viacej zo svojho portfólia či už sú to kresby, maľbami alebo ako make-up artist s líčeniami. 
Čo poviete? Budem veľmi rada ak mi napíšete svoje pocity s mojej kresby :)

Today. i want to share with you my drawing of Bonnit-S i just finished a while ago. I really love portraits in my art, there are so many interesting people around that inspire me. But maybe you noticed it already. :) I want to post more from my paintings, drawings or even from my make-up art in the future on my blog, so look forward to it!  
What are your feelings about my drawing? :)


*****BONUS*****


9 komentárov:

  1. mne sa paci tvoj styl kreslenia :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne.som ti sla napisat ze ten styl sa neda napodobnit :)

      Odstrániť
  2. krásne sa ti to podarilo :) Bonita je krásna aj v reáli, ale tebe sa podarilo vystihnúť ju dokonale :) (i ja chcem :( ) :D Len tak ďalej, teším sa na ďalšie kresby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne :) a áno áno, viac tvojej tvorby tu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je nádhera! Si veľmi šikovná, rada si pozriem aj ďalšie tvoje výtvory :) Len teraz som narazila na tvoj blog ale hneď sa pripájam, veľmi sa mi páči tvoj štýl a aj to, že sa venuješ líčeniu, keďže ja sama mám blog zameraný práve týmto smerom :) Takže už teraz sa teším na ďalšie posty!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny portrét! môžem sa spýtať čím je to maľované? nejaké akvarelové fixy? ja maľujem akvarelom, ale takú sýtu a výraznú by som ním asi nenamiešala:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. praveze ja malujem tiez akvarelom a potom vodovymi farbami :) toto je tiez tak robene

      Odstrániť