nedeľa 7. júla 2013

Two sisters and summer

 Leto! Prázdniny! Konečne si môžem užívať aspoň chvíľu voľno, ach to je pocit. Výlety, maľba, nákupy, kúpaliská a tak ďalej veď viete :D Plánujem fotiť veľa Zenitom, chudáka som zanedbala počas štátnic... Ako prázdninujete vy? Chystáte sa niekam k moru? Fotky sú ešte z júna keď som sa bola so sestrou prejsť do sekáčov :)

                                                                    fotky sú fotené na Zenit a cez môj Instagram :)

                                                                                         sestrin detail outfitu :) / sisters detail

                                                                   Spoločná fotka ja a segra. Moc sa veru nepodobáme :D


Aaaa predstavujem vám moje nové tetovanie!! Teda skôr tetovania, na prstoch. Vždy sa mi to veľmi páčilo tak prečo nie. Kľúčik priateľstva na ukazováku, srdiečko lásky na prsteníku a F na strednom prste. Možno si poviete že F ako Fucker :D Ale ja som skôr mala na mysli slová ktoré v angličtine začinajú na F ako: Family, Friends, Faith, Fashion, Fearless, Fantasy,Fame,... :) Poviem  ešte že keď začnete s tetovaním tak buď sa vám totálne sprotiví alebo nebudete vedieť prestať. Ja som ten druhý typ :D Určite pribudnú nové . V minulom poste som zverejnila XII ktorú mam na ruke ;) Čo poviete? 


12 komentárov:

  1. Jee co bych dala za to mít takovou stylovou sestru! A krásné tričko s lebkami máš,přesně s takovou mám taky trikoo:) Úžasný styl a tattoo!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie tetovania sú úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The eye makeup is stunning.
    http://halielandry.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tetovanie super, môj priateľ dlhšie nad nejakým uvažuje tak som povedala, že keď pôjde on idem aj ja. no nemám pocit zo seba, že sa v tom nejako nájdem, skôr som taký decentný typ. ale chcem niečo malé a také ukryté na ruku.
    ja som inak ešte poriadne ani nezačala prázdninovať, stále makám doma, upratujem dokola a starám sa o záhrady, niečo vybavujem, ale tento týždeň mám v pláne si konečne užiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. so sestrou ste brutálne nádherné! :) tetovania sú super.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sestra? :D ústami sa podobáte
    a tie tetovania sú supr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tetovani moc povedene, ja jsem taky pripad c. 2 ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nádherný tetování! hrozně se mi to k tobě hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja si preto nechcem dať tetovačku lebo sa bojím že budem tá druhá skupinka.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásne tattoo :) A nerozmýšlali ste so segrou robiť spoločný blog? Práve preto, že ste tak trochu protiklady, by to mohlo byť zaujímavé.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Miško, to tetování je jednoduše úžasný! promyšlený a ještě vypadá velmi vkusně :) nemám ráda tetování, které si lidé dělají bez rozmyslu a žádného hlubšího smyslu. povedlo se ti to, perfektně si to vymyslela :)

    OdpovedaťOdstrániť