streda 10. júla 2013

Hot summer day

Som rada že sa po dlhšej dobe opäť môžem venovať aj blogu. Ešte väčšiu radosť mi robia vaše komentáre, lebo úprimne, nečakala som skoro žiadne takže veeeľka vďaka! Dnešný deň zhrniem asi takto : zubár a vybavovačky... neznášam zubárov.. ale konečne som sa dočkala a odchádzala som odtiaľ bez jediného kazu :D nice! To, že si držím čokoládu ďalej od tela má asi aj svoje výhody heh.  
Taktiež mi prišla kniha The five people you meet in Heaven, autor je Mitch Albom, tak som velice zvedavá aká bude. Ak máte nejaké dobré odporúčania na knihy tak sem s nimi! ;)

TRANSLATION : Im so happy that i have finally some time for my blog. And im really thankfull for your comments too! Today in short words : dentists and taking care of my stuff... 
Im looking forward to read the book The five people you meet in Heaven by Mitch Albom, it finally came so i can read it! If you know good books you can recomend me some ;) 

skirt - Stradivarius, top- H&M divided, necklace-H&M, sunglasses - .net , hat - C&A , shoes and bag ??? (dont remember anymore)




12 komentárov:

  1. tohle je super a dost ti to sedí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jooj to tričko je perfektné <3 Sluší ti to :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ty si aj nejako pochudla počúvaj! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to urcite nie :D len sa neodhalujem hahah, praveze som pribrala kvoli par zdravotnym problemom ale to v tej spodnej casti ktora je perfektne maskovana suknou :D cez leto pojdu šunky dole!

      Odstrániť
  4. Tá sukňa má nádhernú farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super sukňa!! v poslednej dobe mám naozaj rada dlhé sukne..a táto farba je ako stvorená pre teba

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hrozně moc ti to sluší! miluju dlouhý sukně :)

    OdpovedaťOdstrániť