štvrtok 26. júla 2012

I love suprises, but ...

Včera som bola na lekárskom vyšetrení a z výsledku som stále ešte troška mimo...Popravde bola aj pani doktorka keď ma testovala :D Nikdy som nemala nejaký veľký apetít a bola som fajnovka, hovorila som si nežijem preto aby som jedla. Ale poviem vám zrazu keď vám niekto povie, že ste celiatička a odteraz je bezlepková diéta s plus ďalšími potravinami ktoré vaše telo neznesie, je to naozaj zvláštne. Rýchlejšie poviem čo môžem jesť, to čo nemôžem by bolo na dlho... Hlavne keď som s mamkou šla cez potraviny a zastavili sme pri iba 3 poličkách, ktoré boli vhodné pre mňa... Veru srandy kopec, držím si palce a idem pozisťovať viac heh
Komu sa to chcelo čítať tak sa mu klaniam, musela som to nejak zo seba vyventilovať, Kedže blog je pre mňa istým spôsobom denníkom a sem tam aj dosť osobným, prečo nie :)  Ok, koniec depresivným vetám!
Fotky sú s fotenia kde sa činila vo všetkom Mirka (fotka, koncept,..) a ja som bola ten objekt pred foťákom. 
Blíži sa pomaly ale iste víkend tak vám želám aby ste si ho naplno užili!! :*








14 komentárov:

  1. teraz to už s bezlepkovými potravinami nei je až také zlé, kedysi to bolo stokrát horšie :) môj brat je celiatik a už je to 12 rokov čo mu to zistili.. občas som tie jeho veci ochutnala a bol to des, dnes si už častokrát ani nevšimnem rozdiel medzi našim pečivom alebo mufinmi. (napríklad značka Schär je skvelá:).. a cestoviny kupujeme teraz už jedine bezlepkové a je ich celý rodina lebo sú omnoho lepšie ako obyčajné :D
    držím palce každopádne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akurat som si kukala na nete recepty a takto a tiez som rada ze uz vselico je na vyber. aaa dakujem za tip urcite mrknem nato, zajtra idem nakupovat :D nech mam z coho zit. ale celkom by mi viac vyhovovalo keby mi nato prisli ako malemu dietatu ako teraz, tolko vela veci co luubim nemozem zrazu :/

      Odstrániť
  2. Tak držin palce, aby to bylo zase dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pristane ti to :)) a neboj bude to fajn

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super zuper fotky ! a 2,3 fotka su naj!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. páni, tak to Ti vážně nepřeju. loni jsem měla zdravotní potíže a měla jsem podezření právě na celiakii... hodnoty mám sice mírně zvýšené, ale naštěstí je to stále v normě, musím jít ale za pár měsíců opět na testy, hlídat to... jsem hrozný jedlík a nějak si nedokážu představit život s takovým omezením. moc Ti držím palce, ať se s tím popereš co nejlíp to půjde!!!
    jinak krásné fotky!!! :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. držím ti palce, určitě to zvládneš .)
    jinak vážně krásné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to bude určitě v pohodě, mám jednu kamarádku a ta měla bezlepkovou od malička a vždycky se jí dělaly šílené ekzemy a tak, takže nemohla vůbec nic ani s mlékem, teď je jí asi 13 a už se jí to uplně ztratilo, vlastně jí celkem všechno, ale plno věcí, které jedla bezlepkové jí chutná víc než normální a mě taky, třeba mám raději sojové jogurty a všechno ze zdravé výživy mi chutná víc a tak cítím, že je to i lepší :)
    tak to ty určitě zvládneš a třeba to nebude ani tak hrozné :)
    ps. nádherné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak to me moc mrzi..budu ti drzet palce, snad se s tim brzo nejak vyrovnas..urcite bude spoustu dobrych potravin, ktere si jenom doted neznala..
    zkousela jsi treba nekdy sojove mleko? :-) to je naprosto nejlepsi vec, objevila jsem ho teprve nedavno, ale ted ho piju skoro kazdej den, chutna mi mnohem vic nez normalni a navic maj spoustu prichuti :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je nepříjemné..Já si vždycky říkám..že může být hůř:) Určitě to zvládneš

    OdpovedaťOdstrániť
  10. že se na to přišlo takhle pozdě, jestli jsi to teda měla odmalička.....držim palce ;)
    jinak fotky s mi líbí, ta kapuca je působivá

    OdpovedaťOdstrániť
  11. uf tak to pevné nervy prajem :/ poznám veľa ľudí s celiakiou a dá sa na to zvyknúť, ale tak je to obrovská zmena hlavne v kontrolovaní svojich chutí asi teraz ...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. fuha tak to ma mrzi.. ale nie je to koniec sveta ...mas milion perfektnych jedal ktore mozes jest a mozu ti chutit ovela viacej ako tie predtym :)

    OdpovedaťOdstrániť