piatok 6. apríla 2012

The princess of Flowers

Jednou takou výhodou keď vaši rodičia vlastnia záhradníctvo je to, že ste obklopený krásnymi kvetmi, kríkmi a proste prírodou :) Preto už asi odmalička kvety milujem a teraz keď je jar tak ich často využívam na fotenia, čo je asi aj pochopiteľné. Tieto fotky a make-up vznikli veľmi rýchlo po tom čo jedna kvetina zhodila svoje kvietky :D Za obeť mi zase padla sestra, ktorá pri líčení moc nespolupracovala (vkuse sa smiala, robila grimasy a gúľala očami na mňa)! Nechce sa mi sem dávať typické veľkonočné príspevky, toho si užívam celkom už aj doma a v okolí a asi aj vy, a ešte len užijete :D Takže vám prajem pekné prázdniny !

TRANSLATION: It is really a great thing that my parents own a gardenshp. You are surrounded with flowers and various trees, with the nature. Thats why i use in recent time flowers in my photoshootings too. This one was done with my sister really quick. I didnt want to post a typically easter post so :)





+ Bonusovka s našou krásnou chlpatou Kobinkou, strašne sa mi páči fotka hlavne preto aký spokojný výraz akurát nahodila :)

14 komentárov:

  1. ty první je nejlepší, hlavně ty vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páčia sa mi tie kvety nad obočím :) ale tá úprava tých dvoch fotiek až tak nie, príde mi to strašne moc a ťahá to oči :) ale inak zase raz skvelé líčenie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je milé :)
    ja to mám zasa opačne, kvety milujem ale tie ktoré sú na stromoch, na stonkách a rastú. Vo váze mám rada iba tulipány a narcisy. Kedže od malička pozoruje kvety v nádobách, črepníkoch a pod. ma to asi omrzelo alebo čo.
    ale super z toho vzniklo!
    pekné prázdniny aj tebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujimavo je spravená tá aplikácia, tak nad obočím - pekné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow! Such an inspiration. I love the looks! You look like a fairy slash goddess of flowers! Beautiful.

    xx,J E N N I C A

    OdpovedaťOdstrániť
  6. predposledná fotka je mega! :)
    a kvety milujem aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto sa mi páči !zaujímavý nápad, ide z toho akási energia a havino zlatý :)

    OdpovedaťOdstrániť