utorok 20. marca 2012

A little about me

Pripravila som si na dnes pre vás taký spoznávací post o mne. Viem, celkom skoro nato že tu je môj blog už rok :) Ale kedže na začiatku som nič takéto neurobila, rozhodla som sa teraz. Radšej neskôr ako nikdy. Vlastne tie veci o mne niektorí už dávno viete, ale v komentároch sa ma často pýtate, tak som si to tak zosumarizovala. Ak máte náhodou nejaké otázky tak sa  kľudne pýtajte, budem sa snažiť odpovedať na každú jednu :)

Taaakže začííname :D:

1. Blog som si zakladala hlavne kvôli svojím výtvarným prácam, fotografiám a celkovo mojej tvorbe.Niečo ako ukážka mojich prác. Založila som si ho síce, ale poriadne blogovať som začala až skoro o 2 mesiace ( lenivosť nadovšetko...) a dávala som tam aj čo sa mi páči, čo som mala na sebe alebo výlety. Proste môj denník ako keby.

2. Čo je taká sranda, je môj dátum narodenia. Narodila som sa totiž 13.apríla na Veľký piatok. Som veru dieťa ´šťasteny´ :) Preto je moje naj číslo 13 a ešte keď padne na piatok je uplne super! :D Priznajte sa je tu niekto kto trpí paraskavedekatriafóbiou?  (fóbia práve z piatka 13-teho)

3. Znamenie som Baran, a áno, dosť často si tresknem hlavu (poličky, rohy nábytku, a vedela by som pokračovať...) ako býva u baranov zvykom, že hlava je dominanta. Tvrdohlavá som taktiež, ale tie zlé vlastnosti už mám ako tak na uzde :) (za občasné výpadky môže okolie :D)

4. Mám 21 rokov, v apríli to bude teda 22...Kiež by sa to dalo zastaviť už! No, a čo už viete je že mám sestru a čo asi ani nie, mám aj brata :D Som najstarší boss, čo má viac nevýhod ako výhod heh

5. Pochádzam z Bratislavy a konkrétne z Rusoviec čo je vlastne dedina (Bratislava 5). A som spokojná! Je tu ticho, kľud, na veľkeej záhrade si síce toho neužijem kedže tam majú rodičia záhradníctvo, ale veľmi rada pomáham. Milujem kvety ♥ (moja alergia nie, ale môžem ju kašlať !)

6. Študujem na Komenského univerzite Výtvarné umenie v kombinácií s nemeckým jazykom :)

7.Pracujem popri škole hlavne ako vizážistka a stylistka. Mám ešte aj viac brigád a robôt, ale táto je najhlavnejšia :) Taktiež veľmi rada fotím a ako ste si  všimli rada robím vlastné ´photoshootingy´ kde líčim, fotím a atď. Keď si nájdem fotografa je to ešte lepšie! No a ešte aj modelky musím mať k dispozícií (otravujem hlavne kamarátky, alebo dievčatá, ktoré ma zaujmú ) 


8.Takže jak som už spomínala rada líčim, fotím, kreslím, maľujem, cestujem a samozrejme nakupujem :D Keď v peňaženke nemám ovšem pavučiny heh..

9. A moje milované štvornohé deťúrence : Zľava Mušu, Viviene a Kobinka

10. Moje fóbie: hlboká voda(na jazere, mori ani nevlezem do hlbokej keď nevidím čo je podo mnou v tej hĺbke), tma a hmyz
Obľúbené farby momentálne: čierna, smaragdová, vínová a ťavia, vzory-kvetinové najviac
Naj z music: White lies, Radiohead, Warpaint, Editors, Lana del rey, Hurts, IAMX, Adele, Beirut, Florence and the machine, The xx, aaa veľa ďalších. :)
Best z filmov: American psycho, Shutter island, Black swan, Donnie Darko, Mr. Nobody, Harry Potter, Dark knight...... Mám ich veľa a to by bolo na dlho. Rada mám skoro všetky žánre a záleži naozaj na mojej nálade :)
Obľúbení umelci: Salvador Dalí, Alfons Mucha, Gustav Klimt, Odilon Redon, a mnohooo premnoho ešte

19 komentárov:

  1. Veľmi zaujímavý článok! Mám veľmi rada tvoje kresby a fotografie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a chodila si do školy s mojou terajšiou spolužiačkou :) a chodíš teraz do školy s mojou bývalou spolužiačkou, sme si ich vymenili.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale čo... Zaujímavé infošky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Konečne som sa niečo dozvedela a tí umelci ...tak tí sa mi teda páčia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tenhle článek se mi fakt líbí. :) Pozdravuj Mušu, Viviene a Kobinka a dej jim za mě pusu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dosť som toho nevedela :) myslela som si že študuješ výtvarnú tvorbu, ale som rada že už viem kde ;) a piatky 13teho mám tiež rada, pre mna to bývajú super dni.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hlavne kvôli tvojmu vkusu ťa začínam mať fest rada.
    Filmy, hudba, umenie. Máš sakra dobrý vkus! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. povedlo se ti to!
    taky jsem beran a hudba a umění je mi strašně blízké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. řekla bych, že lidé zcela neprávem odsuzují číslo 13 :) řekla bych, že je to právě naopak a ty máš hodně zajímavou kombinaci dne narození :)) studuješ i německý jazyk? to jsem netušila :) já v německu žila 3 roky. Lanu a Klimta také zbožňuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. dobrý príspevok :)

    /akurát u mňa prebieha giveaway/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. náhodou, tiež si myslím, že piatok 13 je v pohode! btw, škoda, že sme sa minuli ten posledný víkend... ale myslím, že ešte bude príležitosť, keďže som tam dosť často :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. pátek 13 jsem do teď měla ráda, ale tenhle se doopravdy nepovedl, nepřisuzuji to tomu dnu, takže snad se to už nebude opakovat :D
    jinak krásně milý příspěvěk :)

    http://theblondetime.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Haha jsi první člověk, který se narodil ve stejný den i rok jako já :D už jsem myslela, že nikoho takového nenajdu.. Když jsem se narodila tak mojí mamce v porodnici tvrdili, že budu dítě štěstěny, protože se v takový den jen málo komu povede narodit :)
    A mimochodem, taky miluju 13, hlavně kvůli svému narození a taky proto, že mám 13tého i svátek :D

    OdpovedaťOdstrániť