pondelok 19. marca 2012

Business is calling me, the strong woman

Tak do tretice všetko dobré. Posledná z troch štýlov na fotení s mojou sesternicou Zuzkou :) Témou bol biznis look ako už aj názov postu prezrádza. Počasie vonku je naozaj krásne a konečne budem mať aj voľno tak poriešim zanedbané (veeľa vecí...) a teším sa moooc na stredu pretože idem zase fotiť, líčiť a keď sa mi bude chcieť pridám sa aj ako modelka :D Outfity som žiaľ nestíhala tento týždeň moc, tak sa to pokúsim napraviť :) O 6-7 ráno nestíham a okolo 22 keď prídem vždy večer tak je už tma....
Taktiež vám krásne ďakujem za vaše milé komentáre. Znamenajú pre mňa veľmi veľa a vždy mi vedia zlepšiť náladu a povzbudiť, pokúsim sa na každý jeden odpovedať alebo navštíviť váš blog ;)  Majte sa krásne !

TRANSLATE: I will introduce you the last from 3 different looks of my cousin Zuzka. The thema was business look like the name of this post says. 
The weather is so wonderful and i will have finally time for myself and do some things i should do long time ago.. And, im looking forward to Wednesday because i plan another photoshoot with my friend :) Maybe i will be a model too if i have the mood :D 
And i would thank you for your so lovely comments ♥ they make me so happy  when i read them. I will try to response to each or look your blog ;) So for today, have a nice day!

styling, make-up, hair - me
photos by Mirka
-




11 komentárov: