streda 8. februára 2012

Nové vlasy a jedna zmena

Ahojte, dnes sa Vám tu trošku rozpíšem :) Ako som už dlho spomínala šla som dnes ku kaderníčke a toto je výsledok. Nakoniec mi bolo ľúto dať si taký kus z dĺžky odstrihnúť kedže som ešte nikdy nemala také dlhé vlasy ako mám teraz. Odniesla si to iba ofinka, ktorá je kratšia, na leto ju plánujem ešte kratšiu. 
A ešte by som chcela povedať moje pocity,  rozhodnutie čo sa týka giveaway kde môžete vyhrať ilustráciu odo mňa. Vážim si názory pod ktoré sa ľudia podpisujú a nie anonymov, ktorý akurát vedia mať veľké ústa. Ale kto nie, že, keď ide o zbabelé vyjadrenie názoru  za ktorým si nik nestojí. Stále odmietam podozrenia a polemiky ohľadne víťazov, vyjadrila som sa k tomu v predošlých postoch a už to tu nebudem opakovať a rozoberať. Po veľkom premýšľaní a aj rozprávaní sa s kamarátkami som dospela k rozhodnutiu, že túto giveaway už robiť nebudem. Pretože neveríte random.org,  kebyže sa rozhodnem pre video kde ťahám z klobúku určite by sa našli komenty typu, že som si nahádzala čísielka do klobúku jak mi bolo libo alebo, že som navrch dala čísla, ktoré som chcela vylosovať. Až som prekvapená aké finty vymyslela jedna kamarátka. Niektorí blogeri dokonca iba napíšu meno výhercu a tým to zhaslo. Ale keďže niektorí sú chamtivý a nedoprajú výhru aj ostatným nedivým sa, že sa objavia nepríjemne komenty. Všimla som si aj, že veľa následníkov/followerov mi pribúdalo hlavne iba  vtedy keď prebiehala giveaway, čo je asi pochopiteľné, že keď je niečo zadarmo nemá nikto čo stratiť. Preto bude najlepšie keď túto giveaway zruším a moje diela budem tvoriť iba po dohode na zákazku. Kontaktovať ma môžete na mail: michaelawarenitsová@gmail.com. Som zvedavá koľko následovníkov mi ostane :) Pretože verím že, ten komu sa moje diela naozaj páčia a chcel by aj vlastniť nejaké, nemá problém kúpiť si a tým aj podporiť moju tvorbu. Už sa mi dostalo pár objednávok takto cez blog a veľmi ma tešia . Ešte by som sa chcela poďakovať tým, ktorí mi veria a zastávali sa ma. Osobne sa považujem za citlivú osobu a tieto obvinenia ma dosť ranili, preto s tým končím, dúfam, že to pochopíte. Vopred upozorňujem, že komentáre od anonymov mažem, nepotrebujem čítať urážky, poníženia a obvinenia od zbabelých ľudí. Tak a to by bolo na dnešok aj všetko. V poslednej dobe mám aj zdravotné problémy, preto nebudem prispievať na blog tak často, aspoň na teraz a budem sa tešiť na ľudí, ktorí si na mňa spomenú a prídu na môj blog aj napriek tomu, že už nemám giveaway. Majte sa krásne! Do skorého videnia.

sorry za výraz na fotke alias z väzenia alebo za trest ale choroba to necháva na mne bádať heh

32 komentárov:

  1. Och!...nejdem sa tu moc rozpisovat o tom ako som sa vytocila nad sprostostami, ktore ludia riesia a ako mi je luto ze sa ta to dotlko (nenechaj sa ovplyvnovat hlupymi ludmi, je to tvoj, blog, tvoja giveaway a mozes si robit co len chces a kreslit si koho chces - aj keby si si ich osobne vyberala ty)...kazdopadne drzim palce, skoro sa uzdrav...a vlasy su fakt hodive! keep your head up lil mama eehehhe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přecházel mi zrak, když jsem si komentáře ''našeho'' anonyma četla :D Trochu povrchní. Tak ať se brzy vyzdravíš :))
    PS: Vlásky jsou krásné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takze teraz na nas hadzes aj choroby aby sme ta polutovali? tieto citlive prejavy su trapne....takze uz klud, iba sa ponizujes.....
    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak vies citat a vies co sa chape pod zdravotnymi problemami nenapises nieco taketo ubohe. ja nemam zrazu od vcera problemy kvoli par anonymom, ospravedlnujem sa mojim citatelom, ktory o mna naozaj stoja a chodia na moj blog, ze budem isty cas neaktivna koli tomu.

      Odstrániť
    2. trapnost je ozyvat sa a nemat ani fotku, aby sme videli, kto je bud tak zakomplexovany, alebo ma maly plat, alebo dostal zo skusky fx, ze musi urazat a navazat sa do ludi....a choroby na teba nikto nehadza, ak nie si bakteria alebo virus mila petra

      Odstrániť
    3. tak neviem či ty anonymko vyzeráš vábne z dákou nádchou .... tss :P

      Odstrániť
  4. Mila anonymna Petra...este ze ty sa neponizujes...a ze sa ti vobec chce vypisovat taketo traposiny...nezeziraj tu a chod robit nieco uzitocnejsie...
    Simona

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já jsem k tomu nechtěla nic říkat , upřímě bylo mi to trapné , být tebou Miško vůbec bych se tímhle nezaobírala , jestli máš čisté svědomí tak prostě buď v klidu a neřeš to :)
    já jsem posbírala kopec kritiky kvůli mým zubům a taky mě to hodně ranilo , protože jsem si myslela , že je to normální a bylo mi to líto , protože za ně nemůžu , ale nějak jsem se přes to přenesla a budu tě podporovat to určitě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tvoj blog a tvoje rozhodnutie :) a mne sa páči, tu je to tvoje, tvoj svet, tvoj pravidlá a preto to aj všetky robíme nie?? :) budem sem chodiť aj nadalej! :) a rýchlo sa uzdrav, držím palčeky :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vlasy máš super :)! bude mi chýbať táto giveaway pretože som vždy tajne dúfala, že vyhrám :3 ja som raz mala giveaway a zhodou náhou vyhrala moja kamarátka, čo mi bolo ľúto ale nechcela som zas podvádzať a preklikovať random alebo tak :) a tí followeri sú taký, že je to zadarmo, dajú follow. skončí giveaway, nevyhrali a mažú už s followers. je to smutné, ale nuž realita.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vlasy ms super! a na anonymy hazet bobek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. je to síce dosť radikálne riešenie, ale ok beriem :D ked už sa inak nedá...ja ťa tak či tak sledujem už ovela dlhšie, aj aj tak som enrátala s tým že by som mohla vyhrať..preto nechápem tých ludí čo sú schopní sa za to uraziť že nevyhrali :D ale tak okej no, škoda reči niekedy ;) asi si sa dobre rozhodla ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty vlasy jsou taaaaaak úžasné!!!!!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nenechaj sa zdeptať!!!! Zvysoka sa vykašli na také kecy, keď sa im nepáči nech sem nelezú nie? My, čo máme radi tvoj blog, sem budeme chodiť vždy ;) A dúfam že budeš čoskoro v poriadku....a možno časom si to s tým giveawayom rozmyslíš. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja mám tiež na blogu svorku anonymov, ktorí ma denne sledujú, hľadajú každú maličkosť, aby ma mohli zvoziť a asi je zbytočné písať, že v 90% z toho čo píšu sa úplne mýlia alebo sa snažia napísať niečo, o čom nič nevedia :)

    drž sa a snaž sa ignorovať ich hlúpu provokáciu. a veru obrázok by som aj ja prijala! a dúfam, že zdravie sa polepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ach jo, to me fakt mrzi..nechapu, jaky dokazou bejt nektery lidi hyeny a zavistivci..ja jsem se k tomu uz vyjadrovala predtim a proste ti verim, ze si nepodvadela, holt se tak nahoda sebehla a fakt me mrzi, ze te nakonec takovyhle lidi donutej, abys s tim prestala, protoze me to treba prisla nejoriginalnejsi giveaway, ktery jsem se vzdycky rada zucastnila, ale na tvuj blog chodim i tak pravidelne a to ze tuhle giveaway uz delat na tom nic nezmeni a chapu te.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Miška prdneš na nejakých "anonymov".. sú to obyčajné nevyrovnané, zakomplexované, závistlivé trdla. Ignoruj ich, alebo vymaž, nič viac si za svoje obviňovanie a urážky pod skrytým menom nezaslúžia.
    Skoro sa uzdrav! Vieš, že ja som za dlhé vlasy ;) ale veľmi ti to pristane! A vidím, že tiež vykúka nejaký krásny svetrík!

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja myslím že je to správne rozhodnutie ...si šiková a moc talentovaná a a bude lepšie keď budeš tvoriť pre ľudí ktorý si to zaslúžia a patrične to ohodnotia ..
    učes ti moc pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  16. strašně mě všechny tyhle komentáře vůči tobě mrzí :( chápu, že tento typ giveaway rušíš, ale je mu to líto :) určitě se tím ale nenechej vytočit a tvoř dál! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. dakujem vam vsetkym naozaj krasne za podporu, velmi ste ma potesili a povzbudili :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mischel!
      svoj blog som uz davnejsie zrusila ale mam novy, nevydrzala som to :D
      chcela by som ta pozvat
      http://emmaalev.blogspot.com/
      no a tvoje nove vlasy-su geeenialne!
      a tesim sa ked sa stretneme na chodbe v skole a pochvalim ti ich nazivo :P

      Odstrániť
  18. Odpovede
    1. sposob ako blogeri obdaruvavaju svojich citatelov za sledovanie/citanie ich blogu, pomocou sutaze sa to potom odohrava

      Odstrániť
  19. vlasy máš super!
    a na anonymov kašlať, mňa jeden čas taký jeden komandoval a vždy som sa snažila rozumne odpovedať, keď sú ešte nejaké kritické k tomu ako vyzerám to ešte beriem ale tie k mojej osobe, ktoré sú mimo mažem.
    netreba si robiť vrásky :)
    a tvoj blog je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, účes se mi líbí:-) Z anonymů si nic nedělej,lidí, co tě maj rádi, je tu určitě daleko víc:-) M.

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť