nedeľa 8. januára 2012

New! You can follow me on Facebook

Ahojte, dnes som si na Facebooku vytvorila stránku môjho blogu, ktorú by som bola veľmi rada kebyže sledujete :) Bude sa tam objavovať aj niečo naviac jak u mňa na blogu- ako fotky, inšpirácie, linky atď. Taktiež som ju vytvorila hlavne kvôli klebetám na nete o tom, že sa nebude dať sledovať cez blogger, či ako to vlastne je. Každopádne budem rada ak vás mojich následníkov nestratím a dáte mi lajk aj na Facebooku.

Sledovať ma môžete ale aj cez Bloglovin! :) Stačí kliknúť na pravej strane mojho blogu nižšie na odkaz smerujúci na moju stránku na Bloglovine.

TRANSLATION: Hellou dears! I have created today my site on Facebook so you can follow me there too :) I will be posting there some extras that i dont have the time to put on my blog - like photos, inspiration and such stuff. So i would be very happy you you give me your like :)

Daj like :) / Like

6 komentárov:

  1. podla mňa sú to iba klebety, už sa to malo aj spoplatniť a našťastie nič, tak neviem. Ale sledujem ťa, inak ja som sa dne tiež pohrávala s touto myšlienkou s FB.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já vsadím boty že je to pravda , psalo mi to totiž i normálně na blogu ,ale tak uvidíme , rozhodně tě budu sledovat na fb :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. follownem ťa cez bloglovin, aj cez fb, followneš ma cez bloglovin? :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť