piatok 21. októbra 2011

80-ties party

 Dávnejšie som vám spomínala, že idem na párty v štýle 80-tych rokov, takže trošku neskoršie pridávam fotky :) Inšpirovala som sa Madonnou a Boy Georgom, btw nemala by som problém tak isť do mesta aj bez témy 80-tych rokov, preto mi aj kamošky hovorili, že ved tak chodíš aj normálne :D No, ale bolo super a konečne som sa po dlhšej dobe poriadne zabavila :) Zajtra idem na kamarátkinu vernisáž takže budem sa snažiť fotiť a ukázať vám ako bolo, kde, čo,ako , prečo, načo, dokedy a tak. Zatiaľ sa majte krásne ;)

TRANSLATION: I mentioned previously in my posts that i went to a party with the theme of the 80ties. It was really so much fun, and here are the photos. A little bit late but better than never :) And i wouldnt mind to dress like this even without the theme of 80ties. Im going tomorrow to a vernissage so i will try to make photos and then tell you more details about it ;)






10 komentárov:

  1. to muselo být skvělé!
    krásné jste

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow, ten tvoj 80s štýl je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. great photos! we love your post!

    Much love from the SABO SKIRT girls!
    SHOP: www.saboskirt.com
    BLOG: www.saboskirt.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. so cool.. i wish i can attend an 80's party like this where everyone is really dressed up in 80's outfits... maybe i should host one then haha


    carla
    ps... have you joined my giveaway yet?

    OdpovedaťOdstrániť