pondelok 8. augusta 2011

New In vol.1

Taakže dnes takýto spoznávací post s mojími novými vecami, ktoré som si za posledný čas poriadila v mega zľavách :) Nie je to zďaleka všetko, ale viac nabudúce. Akurát tieto su všetky zo sekáčov.Veľmi sa teším lebo začína práve čas prázdnin ked su konečne začnem užívať! Budem mať síce horší foťák ale snáď budu fotky stáť zato a podelím sa s vami s mojími zážitkami ;) Sorry za zlú kvalitu niektorých fotiek, keď už nebolo moc svetlo som to akurát fotila tak narýchlo.

TRANSLATE:  Hi, today i want to show you in this post my new stuff i recently bought in big sales. Exactly all this things are from secondhands :) And im really happy because from now on it going to by a good time and i hope i will have many wonderfull memories. In the next posts i will have a little different camera thats not that good like my own but i will just see, hope the photos are nice anyway :) Im sorry for the bad quality of some photos, i toke them in the evening with bad light.

 Túto úžasnú blúzku som jednoducho musela zobrať zo sebou, je mi sice trošku veľka a má vypchávky na ramenách, ale vymyslím nejaký spôsob ako ju nosiť :D Za 3eura.
I just could leave this amazing blouse, she is a little big for me but i will find a way how to wear :D For 3e.
 Úplne som žasla že som našla pre mňa šortky už hotové bez DIY a čo mi sadli jak uliate! Mam z nich strašnú radosť. Za 1,75e.
This is the first time i found shorts i dont need to do in DIY and that fits me so perfectly! Im so happy about them. For 1,75e.
                            Na tejto taške musím vymeniť jedine ramienko a bude super :) za 3eura
                                   Na túto košelu už mám vymyslený aj look len treba slnko ! :D
           Prvykrát som si kúpila nejake boty zo sekáču, mám z toho divný pocit, ale sú naozaj skvelé :)
A tento opasok som dostala od maminky, našla ho náhodou medzi veľmi starými vecami, veľmi som sa potešila lebo konečne je kratší a perfektný na nosenie s vysokopásovými sukňami :)

11 komentárov: