nedeľa 28. augusta 2011

Born to be wild part 1

Ahojte, ospravedlňujem sa za neprítomnosť, ale každý deň teraz robím 11-ky v robote a chodím domov okolo 22tej úplne zničená a nejak nestiham :) Ale ako som sľúbila tu sú fotky z môjho fotenia. Modelkou bola moja kamarátka Anička za čo veľmi krásne ďakujem :* A moja DIY čelenka z minulého postu v akcii :) Dúfam, že sa vám moje fotky páčia.

TRANSLATION: Hellou, im so sorry that i havent posted anything for a longer time. But im totally exhausted when i get home from work where im now for 11 hours. Anyway like i promsed here are photos from my own photoshoot, the model was my friend Anička, thank you :* And you can see my DIY headband from last post :) Hope you like my photos.

comming soon: Born to be wild part 2, my new stuff

visage, styling, photo - me :)
skirt-Stradivarius, lace top and rings- H&M, sandals-Mixer, DIY headband









7 komentárov:

  1. indiánský motivy jsou nejlepší! a v kukuřici to je super. akorát já nevim...moc se mi nehodí k ttvým blond vlasům,jakokdyby to splývá..ale je to zajímavý:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som naschval hladala blondinu na toto fotenie , ze aby to bolo vsetko v svetlych tonoch, ale berem nazor ;) ja ju tiez mam rada na hlave :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mě se tohle strašně líbí , myslím že se ti to povedlo na jedničku !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. niektoré sú úplne super..nechcem sa mi tu teraz si to rátať, že ktorá je naj:d Ale tá čelenka vyzerá v akcii bohovsky!

    OdpovedaťOdstrániť