pondelok 11. júla 2011

This two girls rock!

Ahojte! Dnes vám musím predstaviť dve užasne ženy! Tieto bloggerky fakt silno môžem a kto ich ešte nepoznáte mali by ste to naozaj napraviť a čeknúť ;) 
TRANSLATE: Hellou! Today a have to introduce you this two awesome woman! I really like this two bloggers and if you don´t know them, from now on you should change that and check out their blogs ;)

VIOLETTA E.
Prvá je Violetta E. ktorej blog nájdete TU. Popravde táto žena sa nedá nezapamätať svojím svojským originálnym štýlom a krvavo červenými perami. Proste je originálna, výnimočná a iná! Kto nepozná mal by.
TRANSLATE: The first one is Violetta E. and you can find her blog HERE . The truth is that once you saw this girl, you cant forget her or mistake for someone else because of her original style and bloody red lips. She is just so unique and original! Who still dont know her should change this !



                                           
                                               FENDI from HARD ROCK REPUBLICA
Druhou, ktorú proste treba poznať je Fendi a jej blog nájdete TU . Bloggerka zo Slovenska ktorá miluje rock, 70-te roky a samozrejme módu. Dokonca má ešte druhý blog, ktorý je naozaj veľmi vydarený a odporúčam TU . Tak určite navštívte ;)
TRANSLATE: The second one i want to introduce you is Fendi. You can find her blog HERE . A blogger from Slovakia who loves rock, 70. years and of course fashion. She has even another blog which  i really like and recommend you - HERE . So be sure to check them out ;)



12 komentárov:

  1. Violettu mám strašně ráda baví mně ji sledovat , a na Fendi se mrknu ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thanks. I like her blogs. am following.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. they both have amaazing style!

    <3 http://eccentricdaydream.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooh i havent heard of these girls checkin them out now! :) x

    OdpovedaťOdstrániť
  5. thx for introducing me to Fendi:) her blog's really cool:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jake trapne, toto iste pred tebou napisala pavlina jagrova na svojom blogu len trapne opakujes, jaj boze, chces byt blogerka a nevis sa ani poriadne obliect. TRAPKAAAAAAAAAAAA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hej teraz sa mi koli tomuto komentu zruti svet a skocim z mosta :) poprve je velmi odvazne dat takyto koment hlavne ako ´anonym´ a podruhe je to moj blog a citaju ho ludia ktorym sa paci, kazdy ma iny vkus. a necitam kazdy den vsetky blogy ktore su na nete a neriesim kto mal kedy co postnute aby som nedajboze nedala rovnaky obrazok alebo oblubene blogerky. ;) nelubi sa ti nechod sem a je to

    OdpovedaťOdstrániť