pondelok 6. júna 2011

My TOP 3 bloggers ♥

Tento post by som chcela venovať 3 úžasným bloggerkám, ktoré sledujem už od veľmi dávna, predtým ako som mala svoj vlastný blog ešte a iba pozerala na internete módu. Najviac ma inšpirovali vždy, a aj budu :) Predstavím vám ich ak ich ešte nepoznáte:

Prvou je úžasná Veronika- Véčko, ktorá má svoj blog Svartsvanur. Čo ma najviac prekvapilo bolo, že je zo Slovenska, pri prezeraní lookbooku, ich vtedy bolo pomenej a jej štýl ma hneď zaujal. Užasne DIY posty, outfity ale aj vkus na hudbu, ktorú aj ja obľubujem. Sledovala som ju skoro od jej začiatku a plánujem v tom pokračovať! Preto, kto ju ešte nepozná, treba to napravit! :)
TRANSLATION: The first is gorgeous Veronika- Véčko, and she has her blog Svartsvanur. I was really suprised when i first found her on lookbook, that she is from Slovakia like me too. At that time, there werent that many of us on lookbook but her style drawed my attention. Great DIY posts, outfits but even a taste for music i loved so much! I followed her from almost her beginning and im going to continue for sure:) Also who dont know her you have to make up this mistake ;)






Neuveriteľná Susan z Poľska, ktorú by ste na ulici neprehliadli! Aj vďaka jej úžasnému účesu, ktorý priam kričí: Aha som tu! Jej blog Sanna´s land of illusion je naozaj výnimočný. Keďže zbožňujem ryšavé vlasy a ešte k tomu keď sú krátke, obľúbila som si ju ihneď. Jej štýl je dievčenský a roztomilý, určite treba navštíviť jej blog ;)
TRANSLATION: You just couldnt not notice her on the street! Amazing Susan from Poland with her fox-red hair has her blog Sanna´s land of illusion. I love her style and hair, just had to like her immediately ! Her style is girly and cute, i really enjoy her blog, you should too :)







Madeline je tretia v tomto poste, ktorú treba proste poznať! Pochádza z Los Angeles z Kalifornie a jej blog Jean Greige proste milujem. Jej štýl je neuveriteľne originálny a odlišný, rozumiem ak sa nepáči všetkým. No tým , ktorých dostal jej pohľad, prehnane veľa šperkov a štýl obliekania, určite treba sledovať! :)

TRANSLATION: Madeline is the third one blogger i adore so much, you just have to know her! She comes from Los Angeles from California and i love her blog Jean Greige :) She is amazing original and different, thats why i can understand (no i cant! :D) that not everyone likes her style. But for you who cant say no to her glance, big amount of jewellery and fashion style, following her is the right thing :)






12 komentárov:

  1. Jéé, Véčko též uplně miluju!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love your blog! Im following now! I hope you follow me back! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetky folowujem a všetky sú skvelé ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I wish to be your favorite blogger also :) :)

    http://beautyaddicted.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. poslednú slečnu som nepoznala...dík za tip:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. posledné!a tých prehnane vela šperkov to máme spoločné,mysleal som si že to nosim len ja a cigáni!:DDDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. véčko mám ráda , hodně ráda :)
    děkuju za ty dva další blogy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Véčko je super :) A ty ostatní dvě neznám, ta poslední vypadá dobře, má super vlasy! A rezavé vlasy taky miluju!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. s véčkem souhlasím.. bohužel dvojku a trojku neznám.. tak to jdu zkouknout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Večko je jedna velká dokonalosť :) určite by som aj ja ju dal do TOP 3 :)..tie dve nepoznám :( ale tá posledná vyzerá skvele ! :)

    OdpovedaťOdstrániť