štvrtok 23. júna 2011

A day to relax with my new Elle

Joj, som spokojná! Veruže hej :) Mám už po skúškach, môžem sa naplno venovať image-maker kurzu a samozrejme pracovať a tvoriť. :D V nedelu sme mali menej zaujímavú teóriu pre mňa a to etiketu odievania. Hlavne teda pre mužov. Na domácu úlohu mám vybrať outfity politikov a zhodnotiť ich :D Naozaj to moc zabavné pre mňa není ale neva :D Včera som bola na praxy vizažistiky a líčila som s kamarátkou modelky na booky. Poviem vám od rána 9 až do 16tej stáť na nohách a neustále premaľovávať tieto holky nie je sranda, ešte k tomu keď človek nemá ani čas sa najesť poriadne... Ale zistila som, že fotiť by som vedela určite lepšie ako dotyčný fotograf, nechcem si namýšlať, ale to že komunikácia minimálna s babami, ktoré si robia book asi pre potešenie a v živote nič nemali s modelingom spoločné, snaha o akože modelovské pózy a kamenný výraz tváre... Pardon, ale neučarilo ma to veru. Ok posťažovala som sa a mám ešte väčšiu chuť kúpiť si poriadny foťák a vypracovať sa keď už takýto ľudia pýtaju nemalé peniaze za niečo takéto. Toť môj názor :) 
Včera som si kúpila aj nové Elle. Bola som zvedavá na tričko vo vnútri, darčeky mám veľmi rada ak sú v časákoch :D Chvílu som premýšľala ale nakoniec som našla v čom ma najbližší čas uvidíte ;) Asi aj naposledy s tým tričkom :D Asi ho skôr ako pyžamo využijem alebo ako tričko na doma, a možno sa aj mýlim a nebudem ho chcieť dať zo seba. Nevím veru. Majte sa krásne ja idem asi spať, som neuveriteľne unavená a makám odzajtra až do nedele. see juuu
                 Tak, môj vymyslený look s tričkom, snád to aj na mne bude vypadať dobre :D
                                                     Zaujali ma v Elle, naozaj super :)


5 komentárov:

  1. Danny Rose mně taky zaujala i když jsem tenhle outfit už viděla , myslím že to bude vypadat skvěle i na tobě !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Love the outfit you put together, the hat is so cute. :)


    xoxo,
    Addie
    The Cat Hag

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tričko bolo v Elle už predtým, alebo v českom, netuším, a ja ho už hooodnu dobu použvam ako pyžamo :D ale musím pochváliť, pohodlné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kombinace vypada zajimave, jsem zvedava, jak to bude v realu ;)

    OdpovedaťOdstrániť