streda 28. októbra 2015

Fashion LIVE! 2015 - Lenka Sršňová- BON BON


Nesmierne farebný post aj vďaka pestrej kolekcii s názvom BON BON od dizajnérky Lenky Sršňovej. Za túto krásnu kolekciu získala cenu
Best Fashion LIVE! dizajnér pre rok 2015. Šikovná textilná dizajnérka Miška Bednárová sa postarala o originálne dezény, ktoré zdobia celú kolekciu. Úprimne som bola očarená, keď som vošla do backstage a zbadala tých dvoch veľkých pudlov s farebnými gumičkami, ako ich češú a parádia na show, Ešte milé bolo keď som dostala kompliment, že sa k nim hodím (s mojími vlasmi a oblečkom :D). Veľmi ma teší, že som mohla byť tento rok súčasťou PR tímu Fashion LIVE! a pomáhať na tomto skvelom podujatí. Ľudkovia boli ste úžasní! Postov bude ešte až až :) Zatiaľ si môžete vychutnať moje fotky z niektorých prehliadok na Fashion MAP. 

fashion designer: Lenka Sršňová

V tento deň so mala na sebe úžasne príjemný a hlavne teplúčky kabát od talentovanej návrhárky Terky Feňovčíkovej. Je to osôbka, ktorej tvorbu milujem a to nepreháňam! Fotím s ňou často a hlavne rada, pretože jej kolekcie nesú úžasne príbehy.




 photo by Welinna.com
coat by fashion designer Terézia Feňovčíková



Baška Kubíčková patrí k ďalším mojím dizajnérskym láskam, s ktorou trávim čas či už na fotení alebo na výletoch napr. v takej Budapešti.:) To, že som obklopená kreatívnymi ľuďmi ma veľmi motivuje a inšpiruje zároveň. Ešte mám pre vás v rukáve editoriál, ktorý som nafotila v lete, ale ešte nezverejnila :) Samozrejme s krásnu tvorbou od Bašky.


 photo from refresher.sk


 S Babsy Heribanovou sme si našli chvíľku na selfie medzi prehliadkami a uf, bola veru denná ponuka pestrá :D 



photo from refresher.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára