nedeľa 23. marca 2014

Verbua


Veľmi ma teší, že v poslednej dobe spoznávam kreatívnych ľudí ktorí sa venujú tomu čo ich naozaj napĺňa a baví. S Veronikou a Bastienom som sa prvý-krát stretla na fotení ich elegantných kabeliek kde som líčila modelky :) Bola to príjemná atmosféra vďaka skvelému kolektívu a onedlho sa fotenie zopakovalo s témou business. 
Napokon som bola navštíviť aj ich ateliér kam ma pozvali a kde všetky tieto originálne ručne tvorené kabelky vznikajú. Dostala som unikátnu exkurziu materiálmi s ktorými pracujú a dopodrobna mi vysvetlili celý proces ako sa taká kabelka zhotovuje. 
Mne sa neuveriteľne ľúbilo, bolo to pre mňa niečo nové a pristupujem teraz s oveľa väčším rešpektom k ručne vyrobeným veciam. Má to nesmiernu umeleckú hodnotu a originalitu. 
Veď vlastniť niečo, čo je robené pre vás na mieru a nevidieť s tou vecou každú druhú ženu na ulici je predsalen výnimočné.
Poprosila som Veroniku aby predstavila značku Verbua(FB link) pre tých, ktorí o nej počujú prvý-krát :)

Veronika: V roku 2013 sme sa spoločne rozhodli, že prevezmeme rodinné dedičstvo francúzskeho brašnárstva (maroquinerie) po Bastienovom otcovi. Všetky naše zručnosti a skúsenosti sme nadobudli v jeho ateliéri v Normandii a s úmyslom prinavrátiť poctivé remeslo sme koncom roka otvorili náš ateliér v Bratislave pod názvom VERBUA. Dnes v ňom vyrábame kožené tašky, kabelky a doplnky s nadšením a presvedčením, že odkaz, ktorý nesieme je stále živý. Naše produkty sú typické štýlovými detailami, prepracovaním, funkčnosťou a najmä elegantnosťou. Používame materiál z renomovaných francúzskych a lokálnych garbiarní, z ktorých tvoríme nielen naše modely, ale aj unikátne kúsky na mieru.

PS: Onedlho sa s vami podelím s fotkami z backstage, ako také fotenie prebiehalo a aj finálnymi upravenými fotografiami ;)

analog photography, make-up: Mischle double W 











*****BONUS*****
Z fotenia tzv. business kolekcie kabeliek a elegantných tašiek :)





7 komentárov:

  1. Mischel napis sem aspon jednu vec, co ti nejde!
    :(
    mam z teba komplexy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda toto nee! To ti zakazujem!
      Tak napr neviem moc variť/piecť, v športe som krypel, bojím sa pavúkov/hmyzu a V noci mi nesmie trcat noha spod duchny lebo sa bojím tmy :D socharina má nebaví - úroveň dieťaťa. A je toho veeela ešte!

      Odstrániť
  2. niet nad inšpiratívne články o inšpiratívnych ľuďoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tyjo ty fotky z dílny jsou úžasný! jsi tak šikovný!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To musela byť paráda, priamo vo výrobe... hneď by som s Tebou menila :-)

    OdpovedaťOdstrániť