utorok 22. novembra 2011

21.11.2011 Vernissage Doc. Stanislav Harangozó, akad.mal.

Včera som šla s Natalkou pozrieť vernisáž profesora z našej vysokej školy do prezidentského paláca. Kontrola na začiatku bola vážne ako na letisku, odovzdať tašky ktoré prejdu cez snímač a ešte aj my sme museli cez detektor prejsť. Očakávala som pravdu povediac väčšiu výstavnú sieň, celkom veľa ľudí prišlo a bol problém sa hýbať, nieto dostať sa k umeleckým dielam a pokochať sa. Celkom ma prekvapilo, že diela boli robené suchým pastelom a uhlíkom, čo som predpokladala, že budú maľované. Niektoré sa mi naozaj páčili a niektoré zas mali svoje čaro na pohľad z diaľky. Na ďalšiu vernisáž sa chystám vo štvrtok, ale uvidím ako sa budem cítiť keďže momentálne mi je naozaj divne a nie moc dobre... Každopádne želám ešte pekný zbytok dňa :)








6 komentárov:

  1. ..aa vidim tu jeden z mojich snov do bytiku..luster ;) babicka ma taky este po prababicke..a ja dufam ze ho bude chcet co najskor vymenit za nejaky novy ;)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great photos! love those paintings!

    Much love from the SABO SKIRT girls!
    SHOP: www.saboskirt.com
    BLOG: www.saboskirt.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hi! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

    my web blog :: click here

    OdpovedaťOdstrániť